Inner Wheel Danmark

… et internationalt netværk for kvinder

   
 

NyhedsarkivVælg år: 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Vælg måned: Jan. Feb. Marts April. Maj. Juni Juli Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.


Inner Wheel til Ladywalk 2018 som SUPERHOLD


22-02-2018 19:44:39    Af 250665    Vist 1645 gange


Årets Ladywalk foregår mandag, den 28. maj 2018
 
I år er Inner Wheel blevet tilmeldt som SUPERHOLD til Ladywalk.

Det betyder, at vi stiller op som ÉT hold på de enkelte startsteder – med navnet INNER WHEEL DANMARK, dvs. at vi får tildelt et fælles mødested på alle startsteder - med Inner Wheel Danmark skilt - så vi dermed får mulighed for at hilse på hinanden.
Og så er vi med i konkurrencen om at vinde pokalen med flest tilmeldte på ALLE STARTSTEDER!
Charlotte Vestergaard, Silkeborg IW, er kontaktperson og står for den samlede tilmelding for HELE landet, men d
er er brug for en holdleder til hvert af de 13 startsteder.

Ladywalk støtter i 2018:
 
Endometriose Foreningen

Endometriose er en kronisk underlivssygdom, som ca. 120.000 danske kvinder i den fødedygtige alder rammes af, men mange kvinder kender slet ikke til sygdommen og ikke er klar over, at de lider af endometriose. 

Endometriose kan bl.a. medføre invaliderende underlivssmerter, træthed og fertilitetsproblemer og påvirker tusindvis af kvinder og pigers liv hver dag.

Endometriose Foreningen er en støtteorganisation for piger og kvinder med endometriose. Vi fokuserer blandt andet på at udbrede kendskabet til sygdommen og støtter forskning, for derigennem at kunne hjælpe de berørte kvinder, til at få en hurtigere diagnose og en forbedret livskvalitet.  
 

Hjerteforeningen

 Ladywalk er en utrolig vigtig samarbejdspartner for Hjerteforeningen og derfor er vi rigtig glade og stolte over, at vi igen i 2018 er med til Ladywalk

I fællesskab sætter vi  fokus på det sunde i at gå, og derved kan vi sammen forebygge en lang række hjerte-kar-sygdomme hos rigtig mange kvinder – og på sigt kan vi sammen få ændret ved, at 18 kvinder hver dag dør af en hjerte-kar-sygdom. 
Fysisk inaktive personer har nemlig dobbelt så stor risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme som fysisk aktive. Gang er en nem, sund og let tilgængelig motionsform for alle uanset alder og form. Gang giver mere glæde og større sundhed. 
Således kan 30 minutters daglig fysisk aktivitet mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme med 30 %, mens 60 minutters daglig aktivitet giver en næsten dobbelt så stor risikoreduktion.

 
Opdateret: 18.07.2019
 
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS