Inner Wheel Danmark

… et internationalt netværk for kvinder

Skip Navigation Links
   
 
Verdenspræsident for International Inner Wheel

2019-20 

Phyllis CharterPå den internationale hjemmeside ligger nu præsentation af vor nye verdenspræsident, hendes tema for året og tanken bag hendes logo. Læs mere om Verdenspræsidenten her – og se den internationale bestyrelse her. 

Verdenspræsidentens tema for året 2019/2020 (oversat til dansk)
 
Med mit tema – sammen kan vi – ønsker jeg, at I alle vil slutte op om at vise omverdenen, at vi Inner Wheel medlemmer sammen kan indfri vore drømme og være med til at hjælpe andre med at opnå deres, medens vi glæder os over klublivet sammen med 110.000 andre medlemmer verden over.

Vi skal være stolte af vor arv, og hvad vor grundlægger, Margarette Golding, opnåede for næsten 100 år siden. Vi skal fortsat inspirere andre kvinder til at tilslutte sig Inner Wheel ved at være innovative i vore bestræbelser i denne evigt forandrende verden. Lad os vise at uanset din klubs størrelse eller hvor du er i verden, kan vi sammen støtte hinanden i vore projekter, både i vore egne lokalsamfund og internationalt. Lad os vise at 110.000 inspirerende og innovative Inner Wheel kvinder sammen kan opnå så meget mere.

Frans af Assisi har sagt ”start med at gøre det nødvendige, så gør det mulige og pludselig gør du det umulige”. På vegne af alle dem, som du sikkert ikke har mødt men har hjulet ved at gøre det umulige i årenes løb, takker jeg jer alle.

Lad os vise hvor lille verden er, og hvor succesfuld International Inner Wheel bliver, når vi holder i hånd verden over og efterlader fodspor for andre at følge.

Alene opnår vi så lidt, men i Inner Wheel - sammen kan vi - opnår vi så meget mere.

International Inner Wheel – 110.000 inspirerende & innovative kvinder.
 
 
BM/AvB 2. juli 2019


   

Opdateret: 30.03.2020
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS