Inner Wheel Danmark

… et internationalt netværk for kvinder

Skip Navigation Links
   
 

Verdenspræsident for International Inner Wheel 2020-2021
TEMA 2020/21
LEAD THE CHANGE
Af Inner Wheels verdenspræsident Dr. Bina Vyas

Inner Wheel er verdens største frivillige kvindeorganisation, og meget snart, i 2024, kan vi fejre vor hundredeårsdag. Igennem de sidste 96 år har tiderne ændret sig, behovene, de humanitære problemer, teknologien og kravene til infrastrukturen er totalt ændret. Inner Wheel har i mange år imødekommet disse ændringer og de skiftende tider. Vi må være innovative med en vision om at være på forkant med udviklingen.

Det er dog os, medlemmer af Inner Wheel, der i sidste ende skal tage initiativer og vedtage en struktureret tilgang til fortsat at opfylde vore programmer og vore ideologier.

Vi skal være synlige internationalt bl.a. ved at fokusere på bæredygtige og store samfundsudviklings-projekter, skabe større klubber og branding af IIW i offentligheden gennem vort arbejde.

Inner Wheel er repræsenteret i FN i udvalget for kvinder og børn. Fra tid til anden har FN givet anbefaling til NGO’er (som os) om, hvad vi bør arbejde med. FN har mange forventninger til vort samarbejde og om at hjælpe med at implementere programmer i henhold til deres retningslinjer med særlig vægt på ungdommen, kvinder og ældre borgere. Inner Wheel er nødt til at implementere FNs anbefalinger for at skabe ændringer i vore samfundsudviklingsprogrammer. 

Vi må støtte op om ændringer i forbindelse med vore tanker, holdninger, arbejde, medmenneskelige relationer, kommunikation, publicering af vort Inner Wheel brand, vækst af vor organisation både økonomisk og i medlemsstyrke og med andre ligesindede organisationer ved at etablere netværker.

Vi står foran hundredeåret for vor organisation så lad os være innovative omkring:
 • Vor organisations strategiplan og mål
 • Målrettet medlemsvækst                  
 • Målrettet stigning i antal klubber
 • Åbne ungdomsklubber for aldersgruppen 18 til 25 år
 • Påbegynde udviklingsprojekter for unge piger mellem 12 og 25 år
 • Fokusere på projekter anbefalet af FN
 • Fremme brand & image i klubber, distrikter og på internationalt niveau
 • Skabe opmærksomhed omkring sundhed, økonomisk uafhængighed og uddannelse blandt vore egne medlemmer og kvinder overalt i verden
 • Udvælge ligesindede samarbejdende organisationer og skabe kontakt til dem
 • Arbejde for kollektivt lederskab
 • Gennemføre internationale projekter
 
 
 
Hvis vi skal opnå alt det, er vi nødt til at støtte op om denne positive innovation ved at styrke vore egne medlemmer, guide og anerkende dem som ledere og acceptere og tro på deres lederevner.

Det er kun os medlemmer af denne verdensomspændende organisation, som kan bidrage med effektivt at udvikle og bringe håb og lysglimt til de mange trængende og mindre privilegerede. Heldigvis har vi muligheden for at hjælpe dem, der har brug for os.

Lad intet stoppe os i at blive en væsentlig aktør i verdensbilledet.
Lad os derfor sammen være innovative og skabe positiv, signifikant og meningsfuld forskel i verden.

The World is waiting for us …..

 
KM/AvB juni 2020
   

Opdateret: 15.06.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS