Inner Wheel Danmark

… et internationalt netværk for kvinder

Skip Navigation Links
   
 

NyhedsarkivVælg år: 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
Vælg måned: Jan. Feb. Marts April. Maj. Juni Juli Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.


Nye Madagaskar tasker


08-08-2019 21:50:04    Af 250635    Vist 1307 gange

Til jer der endnu ikke har købt - og til jer der kan bruge flere!

Vi har nu fået mulighed for at købe Madagaskar-tasker med farver på. Udvalget er de 4 kendte størrelser dog i lidt forskellige antal.
Vi støtter stadig samme sag: Mødrehjælpen samt kvinderne i Madagaskar ved købet.
Distriktspræsidenterne har med ud på de kommende klubbesøg, og ellers sælges de på landsmødet i oktober. 


Bestilling kan ske til distriktspræsidenterneMødrehjælpen er valgt som modtager af vores støtte under det internationale projekt 2018-2021 ”Caring for women and girls”. Ideen med taskerne: ” fra kvinde til kvinde – fra en lille by i Madagaskar til kvinder i Danmark” passer rigtig godt til vores organisation.

Det er Skive Inner Wheel, der står bag ideen. Samarbejdet er aftalt med importøren af taskerne, Madam Græskar, som også er et non profit projekt. De donerer deres overskud fra import af håndlavede produkter fra Madagaskar til støtte af projekter i Madagaskar.

Fælles for materialerne er, at der er tale om sisal, bast og græs, der vokser lige dér, hvor producenterne bor, og som de anvender ved at forarbejde materialerne, så de kan væve, hækle eller strikke af dem – alt er altså håndlavet.

Taskerne lever fuldstændig op til en væsentlig del af formålet med Inner Wheel – nemlig, at vi gerne vil støtte bæredygtighed samt kvinder og piger i u-lande til at blive selvstændige og derved bl.a. blive uafhængige af deres mænd. Samtidig giver samarbejdsaftalen os mulighed for at støtte danske kvinder og børn via Mødrehjælpen.
Det er kvinderne, der skal redde verden fra f.eks. overbefolkning. Når de har deres egne indtægter, er de ikke så afhængige af at få mange børn; til senere at forsørge sig, samtidig med, at de får mulighed for at udfolde deres helt specielle og kunstneriske talenter til at fremstille smuk 


Opdateret: 21.09.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS