25. maj 2023

Forårsudflugt 2023

Skrevet af: 252504

En spændende og hyggelig dag

Turen gik til Svendborg Forsorgsmuseum – ”Fattiggården”. Det er Nordens bedst bevarede fattiggård og absolut et besøg værd. Det var rigtig spændende at høre om tiden fra 1872, hvor det hele startede – bygningerne blev opført af Svendborg kommune udenfor byen – men i dag ligger det godt pakket ind i Svendborg by. Fattiggården var i drift lige indtil 60’erne, hvor det skulle nedlægges, og beboerne kom ud på forskellige bosteder og plejehjem.

Så gik turen få hundrede meter over til Work2Gether – som ligger i den gamle politistation. Lederen Stine viste beredvilligt rundt, og det var imponerende, hvordan denne pompøse flotte tidligere amtmandsbolig, og senere politistation og arrest, nu husede ca. 80 virksomheder – næsten udelukkende enkeltmandsvirksomheder og iværksættere.

Aftenen sluttede med middag i den legendariske Marthastue på Restaurant Børsen. Marthastuen er en tro kopi af messen på det gode skib Martha – en folkekomedie fra 1967 med datidens kendte skuespillere. Messen er så autentisk, at vi måtte trække gardinerne for koøjerne, da nogle af damerne blev søsyge, når de kiggede ud…..!!

Læs mere udførligt om vores udflugt i månedsbrevet.

 

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Her kan du læse mere om hvad der sker ude i vores klubber
Birgitte Bach, kommende nationalpræsident
12 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Nationalbestyrelsens handleplaner
30 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
19. Internationale Convention i Manchester
15 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Made with love & care by itpilot