22. maj 2023

Ladywalk i Agger

Skrevet af: Inge Sørensen

Humøret var højt, da 37 IW’ere fra Skive, Nykøbing M. og Thisted mødtes i Agger til Ladywalk mandag den 22. maj, hvor deltagerantallet var på i alt 2600-2700 kvinder. Dannebrog var til tops på alle flagstænger i byen, og vi blev mødt med levende musik på pladsen, som først sluttede, da vi gik hjem.

I år var vore t-shirts i forskellige farver, så det var tilfældig, hvilke farver vi fik udleveret. Inden vi skulle ud at gå, varmede vi lige op med at skåle i vin og fik spist vore sandwich, og Nykøbing M. IW havde kreeret en flot Ladywalk-kage til dagen, så humøret var højt, da vi prøvesang Ladywalk-sangen, som lå i vore bags. Den er forfattet af Benny Rasmussen, Skælskør, og går på melodien “Jeg har min hest, jeg har min lasso”.

Der blev også solgt masser af Madagascar-tasker – dagens omsætning blev på over 10.000 kr.

 

Før vores start på gåturen hørte vi tak fra repræsentanter fra Hjerteforeningen og Endometriose Fællesskabet, og vi så overrækkelsen af pokaler til årets største hold, og så sang vi alle sammen højt i kor Ladywalk-sangen.

Så er vi på turen enten 3 eller 7 km – ingen af os havde lyst til 12 km.

De sidste par kilometer på 7 km ruten skete i regnvejr, der bare blev værre og værre, så det var bare nærmest druknede mus, der kom mål.

 

Herefter var vi hurtige til at komme i bilerne, hvor temperaturen var skruet helt i vejret, så vi kunne blive bare lidt tørre på hjemvejen.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Her kan du læse mere om hvad der sker ude i vores klubber
Birgitte Bach, kommende nationalpræsident
12 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
D47 – I Walk & Talk
25 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
19. Internationale Convention i Manchester
15 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Made with love & care by itpilot