21. april 2023

Næstehjælperne

Skrevet af: Lise-Lotte Heidelbach
 

Første møde i det nye år

 
Vi startede 2023 med vores første møde i januar, hvor vi havde den glæde at kunne hjælpe ildsjælede fra Næstehjælperne i vores område.
 
De startede med ingenting og er i dag vokset til en “butik” i Kaas, hvor man blandt andet kan hente mad, rengøringsartikler, boligtilbehør og tøj. Deres målgruppe er borgere med de allerlaveste indkomster, som gratis kan hente de ting, de har brug for.
 
De kan altid bruge hjælpere, så hvis det har din interesse så kontakt Ruth K. Andersen på tlf.: 28748218 ligeledes hvis du har ting af hjemlige behov som du ikke selv bruger, så endelig kontakt Ruth.
 
Læs mere om næstehjælperne på deres facebookside ”Næstehjælperne Jammerbugt” eller via dette link https://www.facebook.com/groups/904408926371167
 
Næstehjælperne kan også være kreative personer, som f.eks. laver tasker ud af tøj og stofrester – som du ser på billedet. Salget af disse omsættes til varer som kommer butikkens besøgende til gode.
 
På aftenen donerede Inner Wheel Blokhus kr. 5.000 til næstehjælperne som Ruth og Nanna modtog med stor glæde og taknemlighed.
 
Der blev en fin artikel i Nordjyske, ud af mødet som du kan læse via dette link: https://www.e-pages.dk/…/article/1751400/30/1/render/…
 

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Her kan du læse mere om hvad der sker ude i vores klubber
Birgitte Bach, kommende nationalpræsident
12 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Nationalbestyrelsens handleplaner
30 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
19. Internationale Convention i Manchester
15 maj 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Made with love & care by itpilot