10. januar 2024

Fra 100 års festen den 10. januar 2024

Skrevet af: Inge Sørensen

Det var en uforglemmelig fest, da 104 medlemmer fra Distrikt 44 fejrede Inner Wheels 100 års fødselsdag på Hotel Søparken i Aabybro. Der var masse af gensynsglæde og snak på kryds og tværs, mens vi nød bobler som velkomstdrink. Distriktsbestyrelsen havde alle klædt sig på i bedste 20’er stil.

Distriktsbestyrelsen havde også sørget for bordpyntningen i bedste 20’er stil.

Aftenens toastmaster var pastdistriktspræsident Irene Dollerup, Aabybro IW, og distriktspræsident Kirstens Moesby, Aalborghus IW, holdt aftenens festtale.

Diso Lena Pedersen, Rebild IW, havde fået forfattet en helt speciel fødselsdagssang på melodien “Fut i fejemøjet”. Vi sang den hele to gange, for vi gentog den, da vi kunne få musikalsk akkompagnement til.

Syngepigerne fra Aabybro IW underholdt os med gamle viser, som vi kunne synge med på. 

Efter hovedretten kom “tv-journalisterne” Konny og Birgit fra “TV Gudenå” og rapporterede med mange sjove indfald om Inner Wheel og Inner Wheelerne.

Stemningen var i top, og der blev sunget fællessange bl.a. “Skuld gammel venskab regn forgo”.

Efter middagen var dansegulvet åben med musik fra “Advokatens Jazzband”, og nogle fordansere satte gang i dansen.

Det blev danset efter den store guldmedalje, og den gratis ginbar blev godt besøgt.

I orkestrets pause fik distriktssekretær Hanne Møller Nielsen, Aalborghus IW, lejlighed til at præsentere de medlemmer, der var blevet nomineret til  præmie for bedste outfit, originale hovedudsmykning, bedste hat, kjole samt bedste accessory, hvilket var blå negle påført Inner Wheel  i guld. Helt tilfældigt knyttede der sig en historie til dem alle. Præmierne var en pakke med små flødeboller fra Spangsberg.

 

Distriktsbestyrelsen takker alle for en fantastisk og festlig aften og tak for den store opbakning fra klubberne til festen.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot