Inner Wheel gør en forskel
med støtte og hjælp

Donationer igennem årene

Siden 1986 har Inner Wheel i Danmark ydet støtte til en lang række projekter.

SE DONATIONER HER
Lykkeliga

LykkeLiga 

Inner Wheel Danmark lader overskud ved salg af Madagasker gå til at støtte LykkeLiga. 

LykkeLiga er et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicap og deres familier, som bruger håndbolden til at skabe et sjovt, skævt og kærligt fællesskab. 

Som mor til en handicappet datter grundlagde tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen tilbage i 2017 LykkeLiga. Siden er organisationen blevet landsdækkende med klubber over hele Danmark. 

Madagaskar tasker 

Et af Inner Wheel Danmarks fantastiske projekter er salg af håndlavede tasker, som bliver fremstillet af kvinder i Madagaskar. Dette projekt er et eksempel på, at Inner Wheel har fokus på sårbare kvinder, unge og børn både lokalt og internationalt. 

I år 2018-2022 gik overskud fra salg af tasker til Mødrehjælpen. I den periode blev der solgt ikke mindre end 6.409 tasker. Inner Wheel kunne derfor donere et samlet beløb på 493.298 kr. til Mødrehjælpen, så udover at støtte lokalt har Inner Wheel også givet levebrød til kvinder i Madagaskar.

I år 2022-2024 går overskud fra salg af tasker til LykkeLiga. Her støtter Inner Wheel et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicap og deres familier, som bruger håndbolden til at skabe et sjovt og kærligt fællesskab.

Inner Wheels medlemmer er selv meget begejstret for de smukke og praktiske tasker, og køber dem gerne til sig selv og som gaver til familie og veninder. Herudover sælges de smukke tasker ved nogle Inner Wheels mange aktiviteter rundt i landet.

Børns Vilkår - Børnetelefonen 

Alle medlemmer i hele landet bidrager til Inner Wheels landsdækkende årsindsamling. I år 2022-2023 går landsindsamlingen til Børns Vilkår – Børnetelefonen.

Her sidder der hver dag året rundt frivillige rådgivere klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små.

Dåseringe 

Inner Wheel Danmark støtter ”Projekt Dåseringe”, som er et velgørende projekt baseret på udelukkende frivillig arbejdsindsats. Rundt i hele landet tager vores klubber imod dåseringe.

I Asien og specielt Thailand har fattige i stor grad problemer med miner, sukkersyge og slangebid, som betyder at mange er ben-amputeret, og derved ikke kan arbejde og/eller forsørge familien. 

Vi støtter hospitalet, Protheses Foundation i Chiang Mai i Nord-Thailand med økonomisk hjælp til mobile klinikker og benproteser.

Made with love & care by itpilot