Inner Wheel - Rudkøbing

Velkommen til Rudkøbing Inner Wheel

Vi er en gruppe aktive kvinder, som mødes en gang om måneden (første torsdag) til spændende foredrag, kulturelle oplevelser eller virksomhedsbesøg. Vi mødes ikke i juli, hvor vi holder sommerferie.

I 2023-24 er klubben udvidet med hele 13 nye medlemmer -  så vi i sommeren 2024 er 26 medlemmer med en gennemsnitsalder på 55 år - og vi har en fantastisk energi og dynamik i klubben.

Rudkøbing Inner Wheel er en del af verdens største kvindeorganisation med klubber i mere end 100 lande. Vi er ingen hjælpeorganisation, men en hjælpende organisation, der støtter projekter for kvinder og børn, både nationalt og internationalt.

International Inner Wheel har konsultativ status som NGO i FN's socioøkonomiske råd.

Kontakt

Rudkøbing Inner Wheel
Dansk klub nr. 59
Chartered 12. maj 1964
Distrikt 46

Find os på de
sociale medier

Hvad laver vi i vores klub

Nedenfor kan du læse nogle af de spændende klubmøder vi har haft i 2023-24.

Alle medlemmer bidrager aktivt med spændende, interessante og sjove aktiviteter. Ofte mødes vi også i privat sammenhæng og får stor glæde ud af netværket og fællesskabet. Vores motto er: Inner Wheel -

hvor kvinder er kvinder bedst.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Klubben er åben for alle interesserede. Man er altid med til et par møder, inden man beslutter, om man har lyst til at blive medlem.

Vi glæder os til at se dig!


Det kan du opleve hos os

August 2023 var et besøg hos den svenske have- og madguru Hannu Sarenström i Kædeby på Langeland. Hannu viste os sin have og lavede lækker, italiensk inspireret mad til os.
Oktobermødet på Broløkke Herregård hvor vi fik rundvisning og lækker to-retters menu i den smukke hovedbygning.
I januar 2024 fejrede de tre sydfynske Inner Wheel klubber international 100-års fødselsdag med festmenu, taler og dans. Stort lotteri med sponsorgaver indbragte godt 10.000 kroner som går ubeskåret til støtteforeningen With a Little Help: http://www.walh.dk.
To dage inden festen var repræsentanter for de tre klubber i Radio Diablohttps://www.facebook.com/watch/?v=343355108558410&ref=sharing
I februar holdt eventyrer Cecilia Vanman sit meget spændende foredrag 'Fra Stiletter til Svømmefødder'.
I marts holdt vi Bring & Buy auktion over tøj, sko og smykker. Da aftenen var omme, havde vi indtjent hele 7.662 kroner som gik ubeskåret til Thurø-lægen Margrethe Junckers arbejde med at udbrede HPV-vaccine i Jinja, Uganda.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot