7. oktober 2023

Indtryk fra efterårsdistriktsmødet i Nyborg den 7. oktober 2023

Skrevet af: Inge Sørensen

Det var spændende for distriktspræsident Kirsten Moesby, Aalborghus IW, for første gang at skulle åbne årets efterårsdistriktsmøde, for det var faktisk også hendes første deltagelse overhovedet i et  efterårsdistriktsmøde. Som dirigent blev Annalise Riis, Skive IW, valgt.

Der blev aflagt regnskab og fremlagt budget ved distriktskasserer Kirsten Sønderby, Bjerringbro IW.

Herefter fulgte beretningerne fra pastdistriktspræsident Irene Dollerup, Aabybro IW, DISO Lena Pedersen, Rebild IW og distriktswebmaster/redaktør Inge Sørensen, Skive IW.

Kirsten Moesby holdt et indlæg, og Lena Pedersen orienterede om Proxy vote, stemmeprocedure og forslag til Convention 2024.

Herefter præsenterede Anne Iben Hollensberg, Bjerringbro IW, Hanne Kjeldsen, Bjerringbro IW, til posten som vicedistriktspræsident, og til posten som kandidat til DISO præsenterede Lene Krüger Schade sig selv.

Kirsten Moesby inviterede til festen for Inner Wheels 100 års fødselsdag den 10. januar 2024 på Hotel Søparken i Aabybro.

Der var besøg af verdenspræsidenten Trish Douglas i løbet af efterårsdistriktsmødet, hvor der også var gensynsglæde med Lene Krüger Schade. Trish Douglas fortalte bl.a. om forslaget til oprettelsen af en fond i International Inner Wheel, der skal bruges til forskelligt hjælpearbejde i katastrofeområder. Dette forslag vil der fra dansk side blive set nærmere på.

Efterårsdistriktsmødet blev afsluttet med at takke Annalise Riis for jobbet som dirigent, og hun fik overrakt en Inner Wheel rose. Inden middagen bød Distrikt 44 de fremmødte medlemmer på en velkomstdrink.

I pauserne blev der handlet hos de forskellige klubbers salgsboder.

Det var glædeligt, at D44’s ændringsforslag til kontingentindbetaling blev vedtaget på landsmødet den 8. oktober. Det skal dog godkendes hos International Inner Wheel, før det kan træde i kraft.

 

Tak til alle for et godt møde og dejligt samvær!

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot