3. oktober 2023

Intercitymøde i Thisted

Skrevet af: Inge Sørensen

Thisted Inner Wheel havde 3. oktober inviteret klubberne fra Nykøbing Mors og Skive til intercitymøde, hvor der var besøg af vores distriktspræsident Kirsten Moesby.

Aftenen startede med velkomst ved præsident Inga Marie Votborg

Efter velkomstsangen læste Hennie Pallesen månedens digt op.

Da vi havde spist middag, fået snakket på kryds og tværs og havde fået kaffen serveret, var Kirsten Moesby klar til at holde sit egoforedrag, og som tak fik hun overrakt gave og roser fra klubberne.

Der var også underholdning på programmet, og det var koret De Glade Sangpiger fra Sennels. Ud af et indbyggertal på omkring 900 i Sennels samles mellem 20 og 40 sangglade piger i forskellige aldre og synger forskellige sange. Med deres inspirerende og livsglade dirigent og dygtige pianist nød vi 5 sange og et ekstranummer.

Alie Fly Jensen, præsidenten fra Skive IW, fortalte lidt, om hvad der foregår i hendes klub, og hun fortalte også, om hvordan hendes idé med Madagascar taskerne var opstået.

Aftenen sluttede med tre minutter ved Marie Kirk og afskedssang. Præsidenterne fra Nykøbing og Skive takkede på klubbernes vegne for en dejlig aften med at overrække en rose til Thisteds præsident.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot