Inner Wheel - Aarhus Vestre

Velkommen

Vi er en gruppe aktive kvinder – p.t. 42 – i forskellige aldre fra Aarhus og omegn, som har et stærkt fællesskab med omsorg og respekt for hinandens forskelligheder. Vi favner bredt og deltager løbende i projekter, som kan gøre en forskel for sårbare, udsatte børn, unge og ikke mindst kvinder. Mest af alt er vi et netværk, som har det sjovt og hyggeligt sammen.

Vi mødes en gang om måneden – den 3. onsdag - til spændende foredrag, kulturelle oplevelser eller virksomhedsbesøg.

Hjemmemøder holdes på Jydsk Væddeløbsbane, Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C.

Du kan se vores profil ved at klikke her: Aarhus Vestre Inner Wheel Klub

Du kan også se vores program for 2023-2024 ved at klikke her: Årsprogram AarhusIW 2023-24.

Har du lyst til at vide mere om Aarhus Vestre Inner Wheel Klub, er du velkommen til at kontakte: iiw.dk.aarhusvestre@gmail.com

Kontakt

Aarhus Vestre Inner Wheel
Dansk klub nr. 30
Chartered 29. marts 1958
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot