Inner Wheel - Brørup-Holsted

Velkommen

Vi er blot een ud af de mange Inner Wheel klubber i Danmark. Vores klub blev stiftet i 1972.

I vores klub er vi idag 22 medlemmer, kvinder med forskellig baggrund og alder. Vi mødes kl. 18 den 2. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli). Og gennem venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse styrker vi vores sammenhold og det gode kammeratskab. Alle medvirker med lærerige, spændende og sjove indslag.

Vores klubmøder er altid interessante. Det kan være et møde med et spændende foredrag eller et virksomhedsbesøg eller den årlige udflugt. Vi har forskellige medlemsopgaver, som giver os spændende personlige udfordringer og gør os alle klogere.

Du er altid velkommen som gæst, så du selv kan opleve vores klubaften, inden du beslutter evt. indmelding. Send os blot en mail, og du hører fra os. Det vil glæde os meget at stifte dit bekendtskab.

Kontakt

Brørup-Holsted Inner Wheel
Dansk klub nr. 98
Chartered 10. juni 1972
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer. Vi hjælper og inspirerer hinanden.

Vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund. Det er dejligt berigende og lærerigt for os alle.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre - donationer

Inner Wheel Danmark har hvert år forskellige samarbejder. I 2022-23 gælder det LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps. Vi sælger de berømte Madagaskar tasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskar kvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Der er også en årsindsamling, som i år og næste år gælder Børns Vilkår-Børnetelefonen. Begge dele støtter vi i vores lokale klubber. Men herudover støtter vi også andre små og større projekter i vores nærområde,  f.eks. Rehabiliteringscentret for traumatiserede, Haderslev og nedenstående HUGF, Holsted.

Lykken er, når vi kan mærke og få et synligt bevis for, at vi gør en forskel for især kvinder og børn. I februar fik vi netop en dejlig bekræftelse på dette. Vi gav sidste år en donation til gymnasterne fra Holsted UGF og denne aften kom de sammen med deres ildsjæl af træner, Trine, som tog os med på sidste års tur til Færøerne. Først spiste vi sammen, dejlig stemning ved bordene. Efter maden viste Trine fotos fra turen og fortalte om Special Olympics stævnerne. Gymnasterne fortalte også om de forskellige fotos undervejs. Men det dejligste var dog, at se gymnasterne med strålende øjne komme rundt ved bordene og stolt vise deres medaljer frem. Så bliver man meget glad!

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot