Inner Wheel - Ejby

Tirsdage i godt selskab

Ejby Inner Wheel er en gruppe af kvinder fra lokalområdet i og omkring Ejby, Aarup og Nørre Aaby. Vi kommer med meget forskellige aldre og baggrunde, og vi bidrager med det, vi kan. De eneste forudsætninger vi stiller er, at man møder op med et åbent sind, en nysgerrighed for sin omverden og et godt humør. Vi er der for hinanden og samles om fælles projekter og oplevelser.

Møderne er for nogle en pause fra dagligdagen For andre et kreativt indspark eller en oplevelse, man ikke finder andre steder.
Vi prioriterer samværet og er alle med til at planlægge og gennemføre møderne hen over året.

Kontakt

Ejby Inner Wheel
Dansk klub nr. 156
Chartered 14. september 1991
Distrikt 46

Find os på de
sociale medier

Kom og vær med i Ejby

Vi mødes den første tirsdag i hver måned kl 18.30 på Fjelsted Skov, medmindre vi har planlagt en udflugt. Vi afholder 11 møder om året, hvor mødet i juni måned er vores generalforsamling. Bestyrelsen mødes som regel før et ordinært klubmøde.

I Ejby Inner Wheel har vi Bioaften en gang i mellem, når vi synes, der en interessant film. Så mødes de, der har lyst, og samles om en kop kaffe efter filmen. Vi har forskellige projekter i gang, så nogle gange mødes vi hjemme privat for at arbejde på en fælles opgave.

Det lyder spændende, ikke?

Tag fat i en af medlemmerne eller præsidenten, og kom med som gæst. Du må deltage som gæst tre gange, så du har en god mulighed for at vurdere, om Inner Wheel er noget for dig.

Du kan kontakte os på denne mail
Lykkeliga

Ejby Inner Wheel støtter lokalt og nationalt

Som en lokal klub støtter vi rigtig gerne lokale projekter. I det seneste år har vi bl.a. støttet følgende projekter:
  • Is til nyt ishus på Gelsted Plejehjem
  • Støtte til etablering af petanquebane på Egebo
  • Pølsevogn til aktivitet på Kongshøjcentret
  • Tilskud til Candlelight Dinner for demensramte og deres pårørende
  • Støtte til KFUM’s Sociale arbejde
I Distrikt 46, der rummer 16 klubber i Region Syddanmark, støtter vi Seve kendra, der er en ambulant klinik i Nord-indien. Distriktets støtte sikrer løn til tre sygeplejesker på klinikken.

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel Danmark har også en Årsindsamling.
I år og næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.


Det siger vores medlemmer

"Vores hyggelige møder og det gode formål er væsentlige årsager til at jeg er med. Det begyndte med en god portion nysgerrighed og er endt med at være en meget skattet fritidsaktivitet der taler til min trang til at være noget for andre og være med til at gøre en forskel." Jeannette Lykke Madsen
Made with love & care by itpilot