Inner Wheel - Frederiksberg

Velkommen til Frederiksberg Inner Wheel Klub

Hvad sker der, når 31 nysgerrige kvinder fra Frederiksberg Inner Wheel holder klubmøde den anden tirsdag i måneden ?

Vi spiser en let frokost. Mens vi drikker kaffe lytter vi til en inviteret foredragsholder. Foredragene handler om forskellige emner, der spænder vidt, fra de mere alvorlige til de humoristiske eller de mere oplysende. Man føler ofte at gå tænksom og beriget hjem fra et klubmøde. På skift står medlemmerne selv for "tre minutter" og dagens digt. Til sidst er der god tid til hyggeligt og socialt samvær, og her styrkes venskabet i klubben.

Det foregår kl. 12.00 i Restaurant Allegade 10, 2000 Frederiksberg.

Nogle medlemmer har tilknytning til et medlem af Rotary, andre er medlem, fordi de går ind for Inner Wheels målsætning om venskab, hjælpsomhed og international forståelse.

Kontakt

Frederiksberg Inner Wheel
Dansk klub nr. 35
Chartered 1. januar 1970
Distrikt 47

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel og kulturelle aktiviteter

I vores klub har vi ud af huset aktiviteter. Vi besøger museer og udstillinger på ture, der oftest foregår i nærheden af København. Et kulturudvalg sørger for, at vi får afvekslende oplevelser og bliver provokeret og udfordret af kunst og kultur, og vi bliver fyldt op med æstetiske indtryk.

Til sidst finder vi en af de mange superhyggelige caféer i København, hvor vi får en lækker frokost.

Nogle medlemmer mødes i en litteraturkreds eller i vores interne bridgeklub, møder, der alle holdes i privat regi.

Klubmødet i maj måned foregår som en årlig udflugt til en spændende udvalgt lokalitet.

Inner Wheel og venskabsklubber

Frederiksberg Inner Wheel klub har gennem 17 år besøgt og har haft besøg af Skøyen Inner Wheel Klub i Oslo. I Sverige har vi to venskabsklubber, Karlshamn Inner Wheel Klub og fra 2022 Malmø-Kirseberg Inner Wheel Klub. Vi forsøger ligeledes at mødes på skift hos hinanden med de svenske klubber.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Frederiksberg Inner Wheel Klub støtter lokale projekter, eksempelvis har vi doneret et mindre beløb til en lokal specialskole som et bidrag til deres lejrskole. Desuden er Frederiksberg Inner Wheel Klub SOS-fadder til et barn i en SOS-børneby.


Det siger vores medlemmer

Jeg har været medlem i Inner Wheel i 51 år. Her møder jeg søde mennesker, som nærmest bliver som mine søstre og kusiner. De "tre minutter " går på skift, og det mener jeg er en god ting. Der er flere, der ikke rigtig tør stille sig op foran mange mennesker, men der er no go. Det er en SKAL opgave, så selv i en sen alder kan man godt tale om personlighedsudvikling. Jeg glæder mig altid til at høre hvilket emne, der bliver talt om. Venskab over grænser står som noget særligt for mig. Jeg har været med adskillige gange til International Inner Wheel Convention, der afholdes hvert tredje år med deltagelse af medlemmer fra hele verden.
Made with love & care by itpilot