Inner Wheel - Give

Give byder velkommen med byens hjul-Solhjulet

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.

Vores klub blev chartret (startet) i 1970. Vi har i dag 24  medlemmer i aldersgruppen 40 – 90 år. Selv om vi har en del ældre medlemmer,
har vi det rigtigt hyggeligt og sjovt sammen og netop dette at mødes om noget fælles på tværs af aldersgrænser er det unikke ved Inner Wheel.
Give Inner Wheel er klub nr. 90 i Distrikt 45.
Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Vi mødes en gang om måneden, hver 3. tirsdag - og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Vi gør også en forskel internationalt


Som en af verdens største kvindeorganisationer, der er repræsenteret i 104 lande og med ca. 108.000 medlemmer, står vi stærkt. Vi har konsultativ status i FN gør derfor også en forskel internationalt.


Det er meget inspirerende at være med i så stort et kvindenetværk som på tværs af landegrænser, står sammen om at gøre en forskel for sårbare, udsatte børn, unge og ikke mindst kvinder.

Kontakt

Give Inner Wheel
Dansk klub nr. 90
Chartered 1. januar 1970
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

16. maj besøgte vi DANESPO A/S i Give: Danespo er din pålidelige og seriøse leverandør af kartofler af højeste kvalitet. Vi sælger store mængder spisekartofler i Danmark og udlandet, og vi eksporterer læggekartofler til professionelle kartoffelavlere i Danmark og til mere end 40 lande verden over. Samtidig finder du vores læggekartofler i mange danske haver.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2024 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot