Inner Wheel - Hammel

Velkommen

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.
Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Det er vigtigt for os at tage godt imod nye medlemmer. Derfor har vi indført en mentorordning, hvor en med god erfaring tager det nye medlem ''under sine vinger''.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Vi mødes den anden torsdag i måneden, og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Vores faste mødested er Restaurant Pøt Mølle - Frijsenborg Slotskro, Pøt Møllevej 80, 8450 Hammel.

Kontakt

Hammel Inner Wheel
Dansk klub nr. 110
Chartered 31. august 1974
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Vores aktiviteter i løbet af året

Vi har mange gode og hyggelige arrangementer i løbet af året.

I forbindelse med Inner Wheels fødselsdag i januar har vi tradition for at besøge vores lokale plejehjem Solhøj, hvor vi donerer boller, lagkage, kaffe og Bailey til beboerne.

Herudover har vi både foredrag, virksomhedsbesøg, udflugter og fællesmøder med vores venskabsklubber.

Vores kulturudvalg tager sig af arrangementer udenfor møderne - Det kan bl.a. være biografture og lignende.

Desuden har vi afholdt et Åbent hus arrangement for at tiltrække nye medlemmer. En hyggelig dag med kaffe og kage og salg af Madagaskar tasker.

Dejlige gåture i naturen bliver det også til. Skønt med fællesskab og en god snak.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel hjælper andre

Vi indsamler dåseringe, som går til projektet 'Dåseringe', som er en landsdækkende indsamling.

Vi er i dag over 100 landsdækkende indsamlere i Danmark. Projekt Dåseringes primære vision er at være i stand til at støtte arbejdet i Thailand med udvikling og produktion af benproteser, men også at kunne donere midler til hospitalet til mobile klinikker, der skal arbejde ude i de enkelte og ofte svært tilgængelige regioner i Thailand.

Men vi donerer også større og mindre beløb til velgørende formål. Blandt andet har vi lokalt givet til - Børn og Unge i sorg - 10.000 kr. - Kirkens julehjælp - 5.000 kr. - Åhuset - Døgn institution for børn mellem 0 og 18 år - 5.000 kr. samt Hospitalsklovnene - 5.000 kr.

Besøget fra Hospitalsklovnene var rigtig underholdende, og alle fik udleveret en rød næse.

Det siger vores medlemmer

Johanne Tvede har været med siden Inner Wheel Hammel blev chartret i 1974, og fortæller: Jeg har været medlem af Hammel Inner Wheel i 50 år, og set hvordan klubben har fulgt med tiden, så det stadig er givende at mødes med mange forskellige spændende kvinder. Jeg finder det meget berigende at høre medlemmernes meninger, og tænker med glæde på alle de interessante og gode foredrag, vi har. Vigtigt er det også for mig, at vi støtter, hvor der er behov - både lokalt og internationalt.
Made with love & care by itpilot