Inner Wheel - Hellerup

Velkommen

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.

Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Hellerup Inner Wheel er en nyere klub chartret i 2019. Vi er et netværk og fællesskab af kvinder, som er nysgerrige på livet, søger inspiration hos andre og aldrig bliver færdige med at lære noget om os selv. Vi har en ambition om at støtte lokalsamfundet og nødhjælpsrelaterede tiltag. Derfor mødes vi månedligt til nærvær og oplæg af fx velgørende organisationer eller andre spændende foredrag, som har vagt vores interesse. Disse foredrag bidrager med ny viden, vi kan tale videre om. Som medlem af Hellerup Inner Wheel får vi dejlige og nære venskaber, som giver os grin og støtte gennem livet, og vi beriges af en masse indsigts- og minderige oplevelser.

Klubben forventer positivitet af sine medlemmer, og at der er plads til at være uenige sammen. Den følger Inner Wheels internationale grundprincipper og værdier:  • At fremme og styrke venskaber
  • At yde hjælp og støtte
  • At fremme og styrke forståelse mellem mennesker, lokalt og internationalt

Kontakt

Hellerup Inner Wheel
Dansk klub nr. 6774
Chartered 26. oktober 2019
Distrikt 47

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Klubben drives af frivillige kræfter fra medlemmerne.

Det forventes, at alle på skift påtager sig opgaver eller frivilligt indgår i bestyrelsen for at sikre, at det store arbejde, der ligger i at planlægge de årlige møder ikke pålægges de samme medlemmer hvert år og for at sikre diversitet og fornyelse for alle.

Møder

HIW afholder møde en gang om måneden. Mødedagen er torsdag og starter som udgangspunkt kl. 18:00. Der er ikke et fast mødested.

Der lægges program for 6 måneder ad gangen. Deadline for halvårsprogrammerne er 15. juli og 15. december. Der lægges ikke møder på officielle helligdage eller i skolernes ferieperioder.

De ordinære møders struktur omfatter:
  • 3-minutter
  • Foredrag, aktivitet, oplevelser eller lign.
  • Brevgennemgang
  • Branche- eller Ego-nyt
  • Klubanliggende
Herudover vil der, når det er relevant være;
  • info om internationale anliggender så som hjælpeprojekter o.a.
  • nyheder fra ind- og udland
Udover ordinære møder afholdes der årligt et julemøde og en generalforsamling (GF).


Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot