Inner Wheel - Hjørring

Velkommen

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.
Vores klub er i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter m.h.p. at hjælpe, hvor der er behov, især børn og unge.

Vi mødes en gang om måneden - og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Hjørring Inner Wheel
Dansk klub nr. 78
Chartered 22. februar 1969
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I klubben besøger vi interessante virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det kan være enten udemøder eller hjemmemøder med gode foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

Vor klub lægger stor vægt på venskab og en god ånd. Det er ikke en venindeklub, men vi får herigennem et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, hvilket styrkes gennem varetagelse af de forskellige bestyrelsesposter, der går på skift.

Som enkeltpersoner kan vi være vidt forskellige, men på klubmøderne bliver vi beriget af de andre medlemmers personligheder og holdninger.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.

Vi sælger de berømte Madagaskartasker (købsprisen går direkte til  Madagaskar-kvinderne, der laver alle de smukke tasker), og fortjenesten ved salget  donerer vi til LykkeLigaen.

Inner Wheel Danmark har også en Årsindsamling, hvortil alle klubber bidrager. I år og også næste år går beløbet til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

I Hjørring Inner Wheel støtter vi andre små og større lokale projekter. De seneste år har vi bl.a. givet bidrag til Menighedsplejen, et sponsorbarn i Gambia, "Projekt Østbørn" og ”Fru Hansens Plan”.

Siden 2013 har vi årligt arrangeret en bridgeturnering, og indtægterne herfra doneres til projekter for børn og unge i Hjørring kommune. I år går støtten til "Nemizis" (en klub for unge) og til "Tuba Hjørring".

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot