Inner Wheel - Horsens Vitus Bering

Velkommen

Horsens Vitus Bering Inner Wheel har navn efter byens berømte bysbarn, Vitus Bering (1681-1741), som beviste at Nordamerika og Asien ikke er forbundet.

Vi holder klubmøder en gang om måneden, hver den første tirsdag, dog undtaget juli. Møderne er enten på vores hjemmebase, eller vi er inviteret til en virksomhed i området for at høre om og se denne. Den nuværende hjemmebase har en dejlig udsigt ud over Horsens Fjord.

Vi er en flok kvinder fra området omkring Horsens, således også både fra Hedensted og Juelsminde.

Inner Wheel er en verdensorganisation, og vores motto er "venskab, hjælpsomhed og international forståelse"

Således samler vi f.eks:

  1. Dåseringe fra øl- og sodavandsdåser. Metallet bliver solgt og overskuddet sendes til Thailand, hvor det bliver brugt til benproteser
  2. Kosmetik og dufte mm. til Reden i Aarhus
  3. Brugte briller til Afrika og brugte solbriller med styrke også til Afrika

Vi sælger tasker fra Madagaskar og støtter derved kvinderne i Madagaskar, som fremstiller taskerne, og overskuddet går til Lykke Liga

Det sidste år har vi derudover støttet Frelsens Hærs julehjælp, Børnetelefonen under Børns Vilkår og vi støtter et sponsorbarn i SOS-byerne

Kontakt

Horsens Vitus Bering Inner Wheel
Dansk klub nr. 157
Chartered 1. januar 1970
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Besøg af plejehjemsklovnen Tut

I vores klub får vi besøg af spændende og engagerede mennesker, som kommer og fortæller om netop det, de brænder for.

Det er spændende at høre om emner, man ikke kender til.

Tut fortalte om arbejdet som plejehjemsklovn, der bygger på respekt for det enkelte menneske og dennes livssituation.

Besøget af klovnene skal være en "passende, positiv forstyrrelse"

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst - både nationalt og internationalt

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

På billedet ses de af klubbens medlemmer, der deltog i venskabsbesøg i Bulgarien
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2024 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW i Horsens … fordi det er klub med mange dejlige medlemmer, og det altid er givende at mødes med dem til fælles oplevelser. Vi er meget forskellige, men netop det er charmen, og det giver indblik i andres hverdag. Vi besøger virksomheder, vi får besøg af spændende foredragsholdere eller vi holder bare et enkelt hyggemøde ind imellem. Alt sammen noget, der udvider min horisont. Jeg har deltaget i distriktsarbejdet og er nu i landsbestyrelsen, og det har givet venskaber på tværs af landet. At vi støtter forskellige gode formål, både lokalt, på landsplan og internationalt gør det bare bedre at være med"
Made with love & care by itpilot