Inner Wheel - Kalundborg

Velkommen

Kalundborg Inner Wheel Klub består p.t. af 14 medlemmer, selvstændige erhvervsdrivende, offentligt ansatte og aktive kvinder, der har takket farvel til arbejdsmarkedet. Vi mødes den 2. tirsdag i hver måned.

På en mødeaften kan vi f.eks. høre et spændende foredrag, besøge en virksomhed el.lign. Vort oplevelsesudvalg tilbyder spændende, kulturelle udflugter. I sommerhalvåret mødes vi derudover til walk-and-talk, og 2 x året læser og diskuterer vi en bog.

Vores lokale forening støtter udover Inner Wheel Danmarks donationer også lokale organisationer, her kan bl.a. nævnes Red Barnet, Mødrehjælpen, Julemærkehjemmene, og endelig støtter vi den 10-årige Vanisha i Uganda med hendes skolegang.

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark og samtidig en del af en verdensomspændende kvindeorganisation, som er repræsenteret i 100 lande med ca. 120.000 medlemmer. Inner Wheel International har som NGO konsultativ status i FN.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Kalundborg Inner Wheel
Dansk klub nr. 96
Chartered 11. april 1972
Distrikt 48

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … da jeg som ny tilflytter havde brug for et netværk. Inner Wheel-pigerne tog godt imod mig. De mange månedsmøder med spændende foredrag og firmabesøg er inspirerende."
Made with love & care by itpilot