Inner Wheel - Korsør

Velkommen

Velkommen til Inner Wheel Korsør

I klubben mødes vi en gang om måneden til spændende foredrag, kulturelle oplevelser, virksomhedsbesøg eller andre sjove aktiviteter.

Vi er en levende og dynamisk klub på tværs af alder og baggrund, der går ind for venskaber og hjælpeprogrammer til at støtte udsatte børn, unge og kvinder.

Inner Wheel Korsør er en del af en verdensomspændende kvindeorganisation i 104 lande med ca. 1088.000 medlemmer.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Korsør Inner Wheel
Dansk klub nr. 53
Chartered 30. maj 1964
Distrikt 48

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub lægger vi vægt på at interessere os for vores lokal område, derfor gør vi brug af virksomhedsbesøg og foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot