Inner Wheel - Maribo

Velkommen til Maribo Inner Wheel Klub!

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.

Da vores klub er nr. 8 i Danmark, har vi været med fra starten

international Inner Wheel fylder 100 år i denne sæson (10 januar 2024)

Vi er pt 18 piger/damer i klubben
Vi håber vi kan blive ved med at være en klub i stadig udvikling - vores medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Vi mødes en gang om måneden, den 2. onsdag i måneden -  enten til et foredrag eller virksomheds besøg - vi har et fast program med 3 minutter og dagens digt - skulle du have lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Maribo Inner Wheel
Dansk klub nr. 8
Chartered 4. oktober 1952
Distrikt 48

Find os på de
sociale medier

Rotation - hjulet drejer

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
God sommer!
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.
Made with love & care by itpilot