Inner Wheel - Randers Østre

Velkommen

I Randers Østre Inner Wheel klub har vi fokus på foredrag, donationer og hyggeligt samvær. Vi mødes den anden onsdag i måneden, hvor vi spiser sammen og hører et foredrag. Emnerne spænder vidt, fx fra beretning om Siriuspatruljen og fotoreportage fra Tjernobyl til ”Når ord afslører mord” – med sprogdetektiven på arbejde (14.2.2024) og ”Flugten fra Rwanda med 4 små børn” (13.3.2024).


Indimellem tager vi også på besøg hos virksomheder og lign. Fx har vi for nyligt været på spændende rundvisning hos DermaPharm, Vestre Landsret og Randers Kloster.


En central del af klubbens aktiviteter er donationer, som vi giver til institutioner eller initiativer i lokalområdet, ofte med fokus på kvinder og børn. Senest har vi støttet Hospitalsklovnene på Regionshospitalet Randers, LykkeLiga i Randers og Kvisten med hver 5000 kr.


Har du lyst til at høre mere og prøve at være med, er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt

Randers Østre Inner Wheel
Dansk klub nr. 95
Chartered 18. april 1964
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I Randers Østre Inner Wheel klub tager vi jævnligt på besøg hos virksomheder og lign. Fx har vi for nyligt været på spændende rundvisning hos DermaPharm, Vestre Landsret og Randers Kloster.Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskab og hyggeligt og inspirerende samvær. Vores klub er et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagaskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot