Inner Wheel - Rebild

Velkommen til klubben i Rold Skov

Vi er en klub ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark og blev stiftet i 1976. Vores klub består af knap 20 aktive kvinder med forskellige baggrunde. Vores medlemmer kommer fortrinsvis fra Hobro, Skørping og Støvring.

Venskabet i klubben har høj prioritet, således bliver der arrangeret biografture, gåture etc., men vi kerer os også om vores medmennesker og støtter således bl.a. Julemærkehjemmet, Hobro og Skyggebørn.  Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Vi mødes 1. onsdag hver måned (dog ikke juli).

Møderne holdes på Rold Storkro når vi ikke er ”ude af huset” til f.eks. virksomhedsbesøg.

Er du interesseret i at høre mere eller har du lyst til at komme og besøge os og opleve os, er du meget velkommen til at kontakte os på vores klubmail


Kontakt

Rebild Inner Wheel
Dansk klub nr. 122
Chartered 18. september 1976
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Vi støtter

Julemærkehjemmet Hobro

Overskud af salg af salt på bl.a. Landsmødet 2022 blev sammen med yderligere en donation overrakt som påskeæg til børnene på Julemærkehjemmet i Hobro

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot