Inner Wheel - Rønde

Velkommen til Rønde

Vi er en gruppe friske kvinder, som har et stærkt fællesskab med omsorg og respekt for hinandens forskelligheder. Vi favner bredt og deltager løbende i projekter, som kan gøre en forskel for sårbare, udsatte børn, unge og ikke mindst kvinder.

En gang om måneden mødes vi til spændende foredrag, kulturelle oplevelser eller virksomhedsbesøg. Herunder kan du læse om et par af vores aktiviteter.

Du kan også se vores brochure og program for 2023-2024 ved at klikke her

Har du lyst til at høre mere om Rønde Inner Wheel, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: iiw.dk.roende@gmail.com

Kontakt

Rønde Inner Wheel
Dansk klub nr. 150
Chartered 1. januar 1970
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Ladies Night den 12. april 2024, kl. 17.30-22.30, Kulturhotellet i Rønde

Tag din veninde eller datter under armen og kom til en hyggelig aften i kvindernes tegn.

Der vil i aftens program være vinsmagning, lækker tapas tallerken, modeshow, undervisning i Salsa, Amerikansk lotteri og boder med smukt håndværk.

Billetter 150 kr. inkl. tapas 150 kr. Billetter kan købes hos Otto Sørensen. Vi har kun 100 pladser.

Gem billetten som ved aflevering og køb giver 10% rabat hos Otto Sørensen til og med den 17. april 2024.

Hele overskuddet denne aften går til beboerne på Rønde plejehjem.


Aktiviteter

En tradition i Rønde Inner Wheel er blevet vores ”Bring & Buy Sale”. Det er en aften, hvor vi hver især medbringer effekter, som vi vil donere og sælge denne aften. Det er effekter, som er for gode til at smide ud, men som andre kan få gavn af.

Vores sidste event var en super hyggelig aften, hvor der også blev tid til dejlig mad og hygge. Vores auktionarius styrede auktionen med god humor, og der blev solgt mange gode effekter. Resultatet af auktionen endte med et flot overskud på 5.000 kr. som går til glæde for et lokalt formål. Vi er begyndt at gemme effekter til vores næste "Bring & Buy Sale".

Vi hjælper andre

Gennem Inner Wheel Danmarks landsindsamling støtter vi Lykkeliga – et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicap og deres familier, som bruger håndbolden til at skabe et sjovt og kærligt fællesskab.

Inner Wheel har også en landsdækkende årsindsamling, som alle medlemmer støtter op om til glæde for Børns Vilkår-Børnetelefonen.

Rønde Inner Wheel sælger også smukke silketørklæde. Silken bliver produceret i Indien og tørklæderne syet af indiske sarier. Når klubben sælger de smukke tørklæder, støtter vi de indiske kvinder og Lykkeliga. Udover dette støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.


Det siger vores medlemmer

Inga Jørgensen i Rønde Inner Wheel blev for mange år siden inviteret til Inner Wheel i Ebeltoft. Det var så god en oplevelse, at det gav inspirationen til at danne en klub i Rønde Efter 33 år er klubben i Rønde fortsat Ingas hjertebarn. Udover at Inga har haft flere poster i bestyrelsen, har hun lært mange dejlige kvinder at kende og dannet venskaber i hele landet.
Made with love & care by itpilot