Inner Wheel - Sæby

Velkommen til Sæby

Sæby Inner Wheel Klub blev oprettet den 12. juni 1965.

Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, lærerige og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter der gør vi kan hjælpe et godt lokalt formål med en donation.

Vi mødes en gang om måneden, elleve gange om året - og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Sæby Inner Wheel
Dansk klub nr. 54
Chartered 12. juni 1965
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Sæby Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub fastlægges et årsprogram for det kommende år der går fra august til juni i det efterfølgende år. Programmet består af elleve møder, hvor vi besøger virksomheder og organisation eller har besøg af spændende indlægsholdere.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen og i udvalgene medvirker til at alle bidrager til aktiviteterne. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder, sidstnævnte holdes på Frk. Madsens Spisehus i Sæby

Sæby Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter og opgaver i udvalgene - på forskellige niveauer.

Vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, så der er mulighed for, på hvert møde at få udvidet vores horisont.

Vi hjælper andre

I Sæby Inner Wheel klub har vi aktiviteter som gør vi kan støtte et godt lokalt formål med en årlig donation

Vi sælger også de berømte Madagaskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.

Inner Wheel Danmark har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.


Det siger vores medlemmer

Jeg har været medlem af Inner Wheel siden 2021. Jeg oplevede helt fra starten, da jeg blev inviteret med som gæst, at der er en utrolig åbenhed og imødekommenhed her i vores lokale klub. IW-aften ser jeg altid frem til at deltage i – der er et spændende program, som bringer mig rundt til aktiviteter og virksomheder som jeg ikke altid har kendskab til i forvejen – og jeg går hver gang hjem med ny viden og glad indeni, for de samtaler jeg har haft i aftenens løb. Jeg elsker at møde nye mennesker, og det er der virkelig rig mulighed for i IW. Man fornemmer tydeligt, at der er mangeårige venskaber i klubben, men der er altid plads til at byde velkommen til nye medlemmer. En fantastisk forening, med et godt formål og gode værdier, som jeg håber mange flere får øjnene op for!
Made with love & care by itpilot