Inner Wheel - Skagen

Velkommen til Skagen

Skagen Inner Wheel klub er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.
Vi er en gruppe af kvinder, som har et stærkt fællesskab. Alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende og  interessante aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet og vores formål er at fremme sandt venskab, hjælpsomhed, medmenneskelig og international forståelse.

Hvert år støtter vi med et økonomisk bidrag til et projekt eller en gruppe i lokalområdet.

Vi mødes en gang om måneden - og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på mail.

alicegandreasen@gmail.com

Kontakt

Skagen Inner Wheel
Dansk klub nr. 127
Chartered 14. maj 1977
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel aktiviteter

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder.

Det kan være virksomhedsbesøg, hjemmemøder med spændende  foredragsholdere eller udemøder med kulturelle oplevelser.

Da vores klubmedlemmer har vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet og fællesskabet.

Vi er et stærkt netværk af kvinder, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Hvert år har vi et fællesmøde med Inner Wheel klubberne i Sindal og Hirtshals, hvor også vores distriktspræsident deltager.

Hvert andet år har vi besøg/genbesøg med vores venskabsklub Kungsbacka i Sverige


Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagaskartasker  og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vores klub også andre små og større lokale projekter hvert år.

Her kan nævnes økonomisk bidrag til Skagen Svømmeklub/Handicapsvømning, Broen/Skagen afdelingen, Skagenskolen i Gambia, Vinterbadeklubben Isbryderne og Familiehuset i Skejby.

Hvert år støtter vi 5 sponsorbørn på Skagenskolen i Gambia.

I klubben er der nogle flittige medlemmer som strikker varme og flotte tæpper som sendes til Hjælpeorganisationer, Skagenskolen i Gambia og senest til Ukraine.

Endvidere indsamles dåseringe  til Projekt Dåseringe, hvor overskuddet af salget  giver økonomisk hjælp til bl.a. etablering af mobile klinikker hovedsageligt i Thailand

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot