Inner Wheel - Skive

Velkommen

Vi er en klub en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark og blev stiftet i 1954.  I vores klub er vi er  omkring 31 glade og aktive kvinder med forskellige baggrunde. Vi  kommer fortrinsvis fra Skive, men nogle kommer også fra oplandet.

I vores klub værdsætter vi venskab og omsorg for hinanden meget højt. Vi arbejder hele tiden på at være en klub i stadig udvikling, og vi bidrager alle aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Der er fokus på, hvordan vi kan hjælpe kvinder, børn og unge især i vort lokalområde, og vi forsøger hvert år at have aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder, børn og unge.

Vi mødes  2. mandag hver måned (dog ikke juli) på Restaurant Ballast i Skive, når vi ikke er ude af huset - og har du lyst til at komme og besøge os og opleve os, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Skive Inner Wheel
Dansk klub nr. 84
Chartered 25. september 1954
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Hvad laver vi i Skive Inner Wheel

Vi tager også på besøg hos forskellige lokale virksomheder og andre interessante steder. Det er spændende og bidrager til viden om, hvad der sker lige omkring os.

Vi har forskellige interessegrupper, som alle kan deltage i - f.eks. en litteraturklub, golfgruppe, strikkegruppe m.fl.  Desuden arrangeres der løbende overkommelige traveture i nærområdet, som alle kan være med til.

Alle aktiviteter medvirker til at styrke sammenholdet i klubben.

Inner Wheel og venskab

Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk af aktive kvinder med forskellig baggrund, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, og der er mulighed at være aktiv på forskellige bestyrelsesposter og på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der god mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagascar tasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeliga.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Desuden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går sjælden fra en mødeaften, uden at jeg tænker, at det var igen en rigtig god aften, og jeg fik noget med mig hjem! Vi har et rotationsprincip, så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål - både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot