Inner Wheel - Slagelse-Antvorskov

Velkommen

Slagelse-Antvorskov IW klub er et kvindenetværk i en stor international organisation, som dyrker venskaber og støtter sårbare kvinder og børn både lokalt, nationalt og i hele verden,

Vi mødes den 2. tirsdag i måneden og er pt. 17 medlemmer.

Vi har ingen faste steder at mødes men besøger spændende organisationer, virksomheder og mødesteder med plads til gode foredragsholder og hvor vi også kan holde vores møder.

Vil du høre mere om os eller besøge os på et af vores møder, kan vi kontaktes via klubmailen. Følg os gerne på de sociale medier.

Kontakt

Slagelse-Antvorskov Inner Wheel
Dansk klub nr. 131
Chartered 5. maj 1979
Distrikt 48

Find os på de
sociale medier

Præsentation

Kom på besøg i vores klub


Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet og passer på hinanden.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelses- og udvalgsposter.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont. Aldersmæssigt spænder vi fra midt i tyverne til midt i firserne,

Vi har 2 venskabsklubber, som vi mødes med når der er mulighed for det. Det er Hillerød IW og Virum IW.

Det årlige Intercitymøde afholdes sammen med Korsør, Korsør Nor og Sorø IW

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år. Det kan være Mødrehjælpen, varmestuen under Blå Kors, Krisecenter m.fl.

Det siger vores medlemmer

"Jeg meldte mig ind i Inner Wheel, fordi jeg gerne ville være med til at gøre en forskel og samtidig være en del af et større fælleskab. Man siger, at alder bare er et tal, og det kan der være noget om. Da jeg blev en del af Inner Wheel, var jeg landets yngste medlem, men kvinderne i Slagelse-Antvorskov IW tog imod mig med åbne arme, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Vi lærer enormt meget af hinanden, og ikke mindst vores foredragsholdere, hver eneste gang vi er sammen - trods aldersforskellen, men vigtigst af alt, så hygger vi os alt imens vi gør en forskel for andre. Jeg tror på, at "women empower women" er kommet for at blive, og det gælder alle kvinder verden over uanset alder, etnicitet, race eller religion og hos Inner Wheel er du med til at gøre en forskel." Mia Müthel
Made with love & care by itpilot