Inner Wheel - Søllerød

Velkommen til Søllerød Inner Wheel klub

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark, der kunne fejre 25 års jubilæum 2021
Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Vi mødes en gang om måneden - og har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt klubmester Anne-Marie Rasmussen, telefon 2887 2830 og  mail amras9505@gmail.com

Kontakt

Søllerød Inner Wheel
Dansk klub nr. 161
Chartered 25. januar 1997
Distrikt 47

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.


Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.


Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre


  1. Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
    Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

    • - jeg har været medlem af Inner Wheel og har her igennem mødt mange af mine gode venner og som jeg stadig har et godt og nært forhold til.  Man går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål, både lokalt, på landsplan og le Landsmødet på Nyborg Strand, her udfolder den klub, der står for underholdning m.m. en fantastisk kreativitet - altid en god aften med udveksling af kluberfaringer med dem, man nu er kommet til at sidde til bords med. Prøv det !
  • Inner Wheel har et rotationsprincip, så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende.
Made with love & care by itpilot