Inner Wheel - Sønderborg

Velkommen

Sønderborg Inner Wheel Klub er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark. Vi er et kvindenetværk i en stor international organisation, som dyrker venskaber og støtter sårbare kvinder og børn både lokalt, nationalt og i hele verden.

Vi mødes om spændende foredrag, støtter projekter, der gør en forskel for andre og tager på spændende virksomhedsbesøg. Mest af alt har vi det rart og hyggeligt sammen.

Vi er pt. 17 medlemmer og vi mødes den 1. torsdag i måneden, bortset fra juli. Vi mødes kl. 18.30 på Hotel Sønderborg Strand eller ude i byen.

Vi vil hinanden det godt og har du lyst til at høre mere om os eller besøge os på et af vores møder er du velkommen til at kontakte os via vores klubmail.

Se hele vores program for 2. halvår 2023/2024


Kontakt

Sønderborg Inner Wheel
Dansk klub nr. 3
Chartered 16. juni 1951
Distrikt 46

Find os på de
sociale medier

Hvad laver vi i Sønderborg Inner Wheel?

Vi hører foredrag og besøger forskellige lokale virksomheder og andre interessante steder. Det er spændende og bidrager til viden om, hvad der sker lige omkring os.

I 2022 - 2023 har vi bl.a. besøgt Huset Torré, en spændende butik på gågaden i Sønderborg, vi har hørt foredrag om vejret og vejrudsigter og vi har besøgt Retten i Sønderborg og er blevet klogere på, hvordan det danske retssystem fungerer.

Vi har forskellige interessegrupper, som alle kan deltage i - f.eks. 2 litteraturklubber og en "nørkleklub".

Alle aktiviteter medvirker til at styrke sammenholdet i klubben.


Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

I Inner Wheel kan du knytte venskaber på tværs af alder, fag og baggrund.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelses- og udvalgsposter.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Inner Wheel Club Neumünster er vores venskabsklub i Tyskland, dem mødes vi med når der er mulighed for det.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.

Et af Inner Wheel Danmarks projekter er salg af håndlavede tasker, som bliver fremstillet af kvinder i Madagaskar. Vi er selv meget begejstret for de smukke og praktiske tasker og køber dem gerne til os selv og som gave til familie og veninder. Vi sælger de berømte Madagaskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år. Der kan f.eks. være Mødrehjælpen, Foreningen Broen mfl.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot