Inner Wheel - Struer

Velkommen til Struer Inner Wheel

Læs folderen om Struer IW og IW Danmark.

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark, og er en flok kvinder, der lægger vægt på at mødes på tværs af alder, erhverv, interesser mv. Vi kan være forskellige steder i livet, men har et fællesskab omkring vores klub og de aktiviteter vi skaber.

Inner Wheel er et sted for engagerede kvinder, der ønsker at gøre en forskel og har fokus på personlig udvikling


Vi har klubmøde den 2. onsdag i hver måned (undtagen juli), hvor vi mødes i egne lokaler i Fiskergade i Struer. Til hvert møde spiser vi sammen under hyggelige former. Der kan være arrangeret forskellige spændende foredrag i løbet af året, lige som vi også tager på besøg på virksomheder, museer o.l.

Struer Inner Wheel skal være et rart sted at være


I Struer Inner Wheel får du mulighed for at opleve, se og høre om emner, du måske ellers ikke ville have været opmærksom på. Dermed udvider vi vores horisont.

Inner Wheel lægger stor vægt på velgørenhed og humanitært arbejde. Ud over landsindsamlinger, hvor vi bl.a. har været med til at støtte Mødrehjælpen, hospitalsklovne, Tuba og Børns Vilkår, så støtter Struer Inner Wheel også løbende lokalt, bl.a. Broen, Parasollen og Krisecentret m.fl.

Struer Inner Wheel Klub blev dannet i 1965 og vi er 34 medlemmer (2023).

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Struer Inner Wheel
Dansk klub nr. 62
Chartered 1. januar 1970
Distrikt 45

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot