Inner Wheel - Svendborg Sct. Jørgens

Velkommen

Inner Wheel Svendborg Sct. Jørgens har navn efter den smukke Sct. Jørgens kirke beliggende ud til Svendborg Sund med udsigt til  Svendborgsund broen.

Vi er en klub, som har fokus på udvikling, og hvor alle byder aktivt ind med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Kreativitet, humor, latter, omsorg og respekt for hinanden er medvirkende til altid gode fælles, informative og hyggelige oplevelser.

Vi kerer os om vores medmennesker og har fokus på aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn såvel i nærområdet som i den stor verden.

Vi mødes en gang om måneden og har du lyst til at deltage, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Svendborg Sct. Jørgens Inner Wheel
Dansk klub nr. 111
Chartered 7. juni 1975
Distrikt 46

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på besøg

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at et klubår i Inner Wheel Sct. Jørgens altid byder på et varieret medlemsprogram med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Arrangementerne kan bl.a. indeholde foredrag af historisk og aktuel karakter, samt ture til virksomhedsbesøg.
Eksempelvis har der i 2022/2023 været inspirerende ture til Ullemose frugt, Gymnastikhuset Tåsinge og Bosch i Svendborg.
Af kunstnerisk karakter kan nævnes teatertur, besøg på lokale gallerier og hos lokale kunstnere f.eks. billedhugger Keld Moseholm.
Sæsonen 2023/2024 byder på tur til Cafe Fabers Fabrik i Ringe, besøg på Svensborg Rådhus, rundvisning på det ny Simac samt besøg på Ollerup Idrætshøjskole.

Klubbens eget DNA arbejdes der med ved Kaminmøder i private hjem, ligesom der også arrangeres julehygge med udfordrende aktiviteter.

Inner Wheel og venskab

Vi er et netværk, hvor fælles interesser  og oplevelser binder os sammen på kryds og tværs, og hvor vi, såfremt vi har behov, kan trække på hinandens viden, faglighed, hjælpsomhed og forståelse.

Vi har klubber i klubben f.eks. læseklub, hvor alle er velkomne samt gåture som vi skiftes til at arrangere.

Vi ser os selv som et stærkt netværk, hvor respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Sct. Jørgens hjælper andre - tæt på eller i den store verden!

I de sidste par år har vi ad flere omgange, støttet primært vores lokale Mødrehjælpen i Svendborg , og nu også den nystartede afdeling i Rudkøbing. De frivillige medarbejdere i  Mødrehjælpen gør en fantastisk indsats for trængte familier med små børn i vores lokalområde. Vi har bidraget til, at det er blevet en stor succes, og givet god kontakt til  målgruppen; trængte familier i nærområdet med små børn. I efteråret 2023 fik udsatte børn bidrag fra os til at have et ophold på Møllehuset på Langeland, som blev meget opskattet.

Flygtninge børn fra Ukraine, indlogeret på Holmegård, Langeland, blev inviteret i biografen med alt hvad der hører til en tur, når man er barn, og da jordskælvet ramte Tyrkiet, blev der sendt en donation til Unicef.

Klubben er faddere til to børn i SOS børnebyerne; i Nepal respektive Etiopien.

Distrikt 46, som vi hører under,  har siden 1999 doneret til Klinikken Seva Kendra i Nord -Indien; beløb som har betydet livet for mange børn og mødre i området.
Derudover er vi selvfølgelig også bidragsydere til de nationale donationer så som Lykkeliga, Børnetelefonen m.m.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellige baggrunde. Vi har et rigtig godt fællesskab og jeg er har fået mange dejlige nye venskaber. Der er altid mulighed for en god snak og evt. et godt råd, hvis jeg føler, jeg har brug for det. Jeg nyder at være til en mødeaften, måske til et godt foredrag, eller deltage i et arrangement ud af huset, hvor den fælles oplevelse bringer os tættere sammen og giver en følelse af, at jeg får noget med mig hjem. Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot