Inner Wheel - Viborg

Velkommen

Viborg Inner Wheel Klub, der er chartret d. 7. juni 1958, har p.t. 26 medlemmer.
Vi mødes den 1. torsdag i måneden.
De fleste klubmøder holder vi i restauranten på Golf Hotel Viborg, Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg, men fra tid til anden er vi også 'i byen'.

Vi er en ud af mange lokale Inner Wheel klubber i Danmark.
Vi er en klub i stadig udvikling, og alle medlemmer bidrager aktivt til at drive klubben med spændende, interessante og sjove aktiviteter.

Venskabet i klubben har en høj prioritet, men vi kerer os også om vores medmennesker. Hvert år har vi aktiviteter med henblik på at hjælpe trængte kvinder og børn.

Er du interesseret i at deltage som gæst i et af vore møder og lære os bedre at kende, så kontakt klubbens Præsident for nærmere aftale herom.

Viborg er en af de ældste byer i Danmark. Byen har 41.079 indbyggere og ligger centralt i Midtjylland ved Hærvejen. Byen er delt op af to søer, Søndersø og Nørresø. Byens navn, som gennem tiderne er skrevet som Wiborg, Wibjerg, Wibiærgh, Wybærgh, Wiburgh og på latin Wibergis, hentyder til et indviet sted til gudsdyrkelse og til byens beliggenhed højt i terrænet. Viborg betyder således "det hellige sted på bakken".

Kontakt

Viborg Inner Wheel
Dansk klub nr. 26
Chartered 7. juni 1958
Distrikt 44

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

I vores klub besøger vi spændende virksomheder og organisationer.

Vores rotationsprincip i bestyrelsen er medvirkende til, at der hvert år er nye spændende programmer på vores klubmøder. Det være sig både udemøder, men også hjemmemøder med spændende foredragsholdere.

Inner Wheel og venskab


05.06.2023 arrangerede vi en gåtur ved Vedsø, hvor vi udover en gåtur i den dejlige natur også samlede ind til fordel for en fugle voliere til et fremtidigt hospice i Viborg.

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke kun en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.
Lykkeliga

Inner Wheel hjælper andre

Madagaskar tasker


Et af Inner Wheel Danmarks fantastiske projekter er salg af håndlavede tasker, som bliver fremstillet af kvinder i Madagaskar. Dette projekt er et eksempel på, at Inner Wheel har fokus på sårbare kvinder, unge og børn både lokalt og internationalt.

I år 2018-2022 gik overskud fra salg af tasker til Mødrehjælpen. I den periode blev der solgt ikke mindre end 6.409 tasker. Inner Wheel kunne derfor donere et samlet beløb på 493.298 kr. til Mødrehjælpen, så udover at støtte lokalt har Inner Wheel også givet levebrød til kvinder i Madagaskar.

I år 2022-2024 går overskud fra salg af tasker til LykkeLiga. Her støtter Inner Wheel et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicap og deres familier, som bruger håndbolden til at skabe et sjovt og kærligt fællesskab.

Inner Wheels medlemmer er selv meget begejstret for de smukke og praktiske tasker, og køber dem gerne til sig selv og som gaver til familie og veninder. Herudover sælges de smukke tasker ved nogle Inner Wheels mange aktiviteter rundt i landet.


I 2023 og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Lokalt støtter vi i klubben små og større lokale projekter hvert år - eksempelvis Kirkernes Sociale Arbejde, Mødrehjælpen Viborg, Krisecenter for Kvinder, Rafiki/Fonden det Nytter o.a..

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot