Inner Wheel - Vordingborg-Præstø

Velkommen til Vordingborg-Præstø IW-klub!

Vordingborg-Præstø Inner Wheel Klub blev dannet 16. november 1985 som Vordingborg-Storstrømmen. Vi er nu slået sammen med Sydsjælland Inner Wheel Klub, og tilsammen er vi blevet til Vordingborg-Præstø.

Vi er p.t. 34 medlemmer, selvstændige erhvervsdrivende, offentligt ansatte, privat ansatte og aktive kvinder, der har takket farvel til arbejdsmarkedet. Vi repræsenterer et bredt udsnit af erhvervslivet, og vi mødes den 2. torsdag i hver måned.

Vi har mange spændende møder med vidt forskelligt indhold, f.eks. besøg af kunstnere, virksomhedsbesøg, foredrag af ildsjæle og meget mere.

Vores lokale forening støtter udover Inner Wheel Danmarks donationer også lokale organisationer, her kan bl.a. nævnes Støt Soldater og Pårørende, Broen, Prins Jørgens Garde og Mødrehjælpen, og endelig støtter vi Sunway Children, et børnehjem i Indien.

Vor klub tilbyder et kvindenetværk, hvor vi dyrker venskab, hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse, samtidig med at vi får nogle gode oplevelser.

Kontakt

Vordingborg-Præstø Inner Wheel
Dansk klub nr. 146
Chartered 16. november 1985
Distrikt 48

Find os på de
sociale medier

Inner Wheel på virksomhedsbesøg

Vort aprilmøde 2023 var et virksomhedsbesøg på Radius Distillery på Oremandsgård ved Præstø. Vi fik en grundig og entusiastisk fortælling om produktion af gin m.m. af Johan. Og så smagte vi på herlighederne. Et hit hos mange var solbærlikør.

Inner Wheel og venskab

I vores klub dyrker vi venskabet. Vores klub er ikke en venindeklub, men et stærkt netværk, hvor venskab, hjælpsomhed, forståelse og respekt for både hinanden og andre mennesker står øverst.

Der er også plads til udvikling for den enkelte, da der er forskellige bestyrelsesposter - på forskellige niveauer.

Da vi er en flok kvinder med vidt forskellig baggrund, er der mulighed for, at vi på hvert møde får udvidet vores horisont.

Her et billede af bestyrelsen for året 2023/2024.

Inner Wheel hjælper andre

Inner Wheel Danmark har indgået samarbejde i 2022-2023 med LykkeLiga - et nationalt fællesskab med lokale håndboldhold for børn med udviklingshandicaps.
Vi sælger de berømte Madagskartasker lokalt, og indtjeningen går udelukkende til Madagaskarkvinderne, som laver alle de smukke tasker, og resten af beløbet donerer vi til Lykkeligaen.

Inner Wheel har også en Årsindsamling.
I år og også næste år går beløbet, som alle medlemmer støtter op om, til Børns Vilkår-Børnetelefonen. Der er overrækkelse af donationen hvert år på vores Landsmøde, som afholdes i oktober.

Der foruden støtter vi i klubben også andre små og større lokale projekter hvert år, her kan bl.a. nævnes Broen, Prins Jørgens Garde, Mødrehjælpen og Støt Soldater og Pårørende.

Det siger vores medlemmer

”Jeg er medlem i IW … fordi jeg her mødes med andre spændende kvinder med vidt forskellig baggrund. Jeg går aldrig fra en mødeaften, uden at jeg tænker, YES, jeg fik noget med mig hjem – også i aften! Vi har et rotationsprincip så alle kommer til at prøve forskellige opgaver. Det er berigende og udviklende. For mig betyder det også noget, at vi støtter gode formål. Både lokalt, på landsplan og internationalt.”
Made with love & care by itpilot