22. oktober 2023

Øjeblikke fra efterårsdistrikts- og landsmødet

Skrevet af: 256259

Lørdag morgen blev vi modtaget af medlemmer af distriktsbestyrelsen – past-distriktspræsident Helle Wendel Pedersen samt distriktskasserer Ditte Zuschlag, der registrerede vores deltagelse og udleverede en mappe med nødvendige papirer.

Om formiddagen fik repræsentanten for Børns Vilkår – Børnetelefonen overrakt årsindsamlingen, der havde beløbet sig til 146.000 kr.

Salget af Madagaskar-taskerne havde indbragt 150.000 kr., som to repræsentanter for LykkeLiga gladeligt tog imod, efter at de havde gennemført en lille, fornøjelig konkurrence med nogle af os i salen.

Efter en dejlig frokost var det tid til distrikt 48s efterårsmøde, hvor de forskellige distriktsbestyrelsesmedlemmer fremlagde beretning for det sidste år.

Midt i mødet blev vi afbrudt af nationalpræsident Birgitte Bach, past-nationalpræs. Anne-Marie Olsen og nationalsekretær Puk Egekvist, der alle ledsagede verdenspræsident Trish Douglas rundt til de forskellige distrikters møder. Trish holdt en lille peptalk for os – hun er en energisk, karismatisk dame, der glæder sig til 100 års jubilæet samt convention i Manchester i maj 2024.Præsident Anne-Birthe Nielsen fra Maribo IW inviterede os til forårsdistriktsmøde den 16. marts 2024 i Restaurant Bangs Have.

Præsident Kirsten Spohr, Stege IW takkede Marianne Pless fra Nykøbing F. IW for hendes store engagement for at distribuere Madagaskar-taskerne, så der kan blive tjent rigtig mange penge ind til LykkeLiga. Der blev overrakt en lækker æske chokolade.

Virum IW havde sørget for flot dekorerede borde om aftenen. Udover billeder fra Virum og omegn, der blev vist på storskærme, bestod underholdningen af 3 min. og et par, der sang vidunderlige sange fra forskellige operetter.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot