9. februar 2024

19. Convention i Manchester 7.-10. maj 2024

Skrevet af: Inge Sørensen

Der er en række ændringsforslag til Constitution, som kommer til afstemning. Se pixiudgaven med anbefalinger fra nationalbestyrelsen samt kommentarer fra Lena Pedersen og Lene Krüger Schade, der på D44’s vegne også har gennemgået forslagene. Hvis I har valgt vores distriktspræsident Kirsten Moesby som Proxyholder, skal hun vide, hvordan I vil stemme til forslagene. Sæt jeres kryds i dette skema, så Kirsten ved, hvordan I ønsker at stemme, og mail herefter skemaet til hende snarest muligt eller senest 1. maj 2024 på kmo@moesbyholding.dk.

Se programmet  for de enkelte dage på Convention. Har man ikke tilmeldt sig en af de  4 forskellige seminarer  den 7. maj, skal man afvente, om det bliver muligt at eftertilmelde sig, da de alle er fuldt besatte – dvs. at der forsøges at skaffe flere lokaler.

Vær opmærksom på, at det er en stor oplevelse af opleve både åbnings- og afslutningsceremonien.

Det anbefales, at de danske deltagere klæder sig i rødt og hvidt til Meet and Greet tirsdag aften, og også gerne når de deltager i Business Sessions.

Der er trykt visitkort med engelsk bagside – Inner Wheel where women do women good – som sammen med små gaver, som man selv søger for, kan udveksles med andre deltagere på Convention. Påklædningen til gallamiddagen forventes at være selskabskjole enten kort eller lang.

Der er tradition for, at man udveksler gaver. Til det formål kan der hos Kirsti Andersen, Rønde IW, andersen-kirsti@live.dk bestilles pins med Dannebrog til den ene side og IW logo til den anden side til kr. 13,50 pr. pin inkl. moms – oplys antal, klub og telefonnummer. Du får betalingsanmodning fra Kirsti via MobilePay. Sidste frist for bestilling er den 4. april. Pins vil blive afleveret i små plastposer enten i flyet, lufthavnen eller på hotellet. Den enkelte må selv finde ud af, hvordan “gaven” skal afleveres – i Rønde har de købt blå organzaposer.

Vi skal bo på  Deansgate Yotel.  Pris pr. nat er £99 for enkeltværelse. Tillæg for dobbeltværelse £10 – altså £109 for et dobbeltværelse. Incl. morgenmad. Transporten fra lufthavnen til vores hotel kan f.eks. ske med tog til stationen Oxford Road, som ligger tæt på Convention-centret. Herfra er der ca. 15 min. gang til hotellet. Man kan også tage metro til St. Peter’s Square, der ligger tættere på hotellet, og man kan betale med sit kontaktløse kreditkort. Togturen tager ca. 35 min. og metroen lidt længere. Metroen er til gengæld lidt billigere (3£) Man kan selvfølgelig også køre i taxa. De, der er ankommet, mødes på hotellet (Deansgate Yotel) ca. kl. 11.30. Herefter går vi samlet til Convention-centret for at blive registreret.

Der er ikke lavet aftale mellem deltagerne om deltagelse i tur programmet. Husk at seneste tilmeldingsdato til tur programmet er 26.3.2024. 

Kirsten Moesby arbejder på at arrangere en fælles byvandring på 1-1 1/2 time fredag den 10. maj med start ca. kl. 17, men det vil I høre nærmere om. Dette arrangement er gratis og vi håber at kunne få vores lokale guide til at finde en god restaurant, hvor vi kan slutte turen af med en fælles middag for deltagerne i vores tur. 

Hotelopholdet afregnes ved afrejse.  Vi vil efterfølgende få det betalte depositum retur.

Du kan læse meget mere om Convention på dette link https://iiwconventionmanchester.com/, hvor du også finder udflugtsprogrammet, oplysninger om hvor middagene finder sted m.m.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot