21. september 2023

Skærbæk – Affald er en ressource

Skrevet af: Nationalredaktør

Virksomhedsbesøg på Tønder Forsyning

Når klubberne i Inner Wheel er på virksomhedsbesøg, giver det nye inspiration, værktøjer eller viden, som kan bruges i vores liv og hverdag.

Skærbæk Inner Wheel fik på besøget hos Tønder forsyning, som står for affald, vand og spildevand i Tønder kommune, mere indsigt i at affald ikke bare er affald. I dag bliver det i langt højere grad set som en ressource, der kan genanvendes til nye produkter. 

Fra affald til genanvendelse

Miljøplanlægger Bente Kristensen, fra Tønder Forsyning informerede vores medlemmer fra Inner Wheel i Skærbæk om den nye sortering af affald i private hjem, som er ved at blive implementeret i Tønder Kommune. Her bliver der nemlig også plads til genanvendelse.

Målet er, at alt affald i fremtiden skal genanvendes, så fremtidige generationer ikke løber tør for råstoffer. Derfor er det så vigtigt, at vi sortere vores affald, så det kan genbruges eller genanvendes. 

Det giver god mening

Udover et lærerigt foredrag var der rundvisning i hallen, hvor plast og pap sorteres. Plast og pap kører på et bånd forbi medarbejdere, som manuelt fordeler det i hårdt og blødt plast og pap. Der blev givet mange gode råd til, hvordan man i egen husholdning fordeler de forskellige affaldsprodukter. Det giver god mening af sortere vores affald, for så kan materialerne bruges igen og igen til at lave nye produkter.

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Her kan du læse mere om hvad der sker ude i vores klubber
LykkeLiga er der, hvor sammenholdet gror
19 jun 2024 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Hjælper med at stoppe svigt
28 okt 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Sortering af dåseringe
23 okt 2023 | Af: Nationalredaktør
Se mere
Made with love & care by itpilot