15. juni 2023

Vores nye distriktspræsident i D44 har fået kæden på

Skrevet af: Inge Sørensen

Stor tillykke til Kirsten Moesby!

Aalborghus IW havde inviteret til en festlig distriktskædeoverrækkelse i Skydepavillionen i Aalborg den 15. juni, og vejret var flot. Præsident Trine Høg Sørensen startede med at byde velkommen til alle.

 

Irene Dollerup, Aabybro IW, takkede alle for to fantastiske år som distriktspræsident, og der var også stor tak til hendes bestyrelse for et rigtig godt og konstruktivt samarbejde. Herefter var det tid for Irene at give vores kommende distriktspræsident Kirsten Moesby, Aalborghus IW, nogle ord med på vejen, inden hun gav kæden videre, og hun selv fik pastdistriktspræsidentnålen sat på. Der var lykønskning fra nationalpræsident Anne Marie Olesen, Kolding IW. Vores nye distriktssekretær Hanne Møller Nielsen, Aalborghus IW, fik distriktspræsidentnålen, og der var gaveudveksling. Kirsten Moesby kunne præsentere sin distriktsbestyrelse for de næste to år.

 

Alle fremmødte hyggede sig med lækkert mad og hinandens selskab, inden det blev tid til aftenens underholdning og afslutning på en dejlig aften.

 

Vi støtter med indsamlinger og donationer

Vi gør en forskel...
SE MERE

Hvad sker der ellers i Inner Wheel?

Made with love & care by itpilot